Neem contact met ons op: +31 (0)6 450 025 00 | +31 (0)6 455 848 81

Administratieve Dienstverlening en Belastingen


Diensten

Financiële Administratie

Uw boekhouding is onze basis. Wij verwerken de inkomsten en uitgaven van uw bedrijf tot een overzichtelijk geheel. Vanuit deze basis kunnen wij voor u de verplichte aangiftes bij de Belastingdienst indienen.

Voor een overzichtelijke boekhouding kunnen wij niet zonder de kennis van uw bedrijf. De basis van ons werk doen wij dan ook samen met u. Zo blijft u niet alleen betrokken bij uw bedrijfscijfers, maar het levert u tevens een kostenbesparing op. Samen met u kunnen we bepalen welke werkzaamheden u zelf kunt doen en welke wij voor u zullen verrichten.

 

Jaarrekeningen

Ondanks het feit dat veel accountants- en administratiekantoren aangeven dat u een jaarrekening of een jaarrapport nodig hebt, is dat lang niet altijd het geval. Heeft u een eenmanszaak of een vennootschap onder firma of bent u ZZP-er, dan kunt u volstaan met een Balans en Verlies & Winstrekening in plaats van een uitgebreide jaarrekening. Een kleine rechtspersoon (BV) hoeft uitsluitend een Balans met een toelichting te publiceren.

Heeft u hierover vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Fiscale aangiften

U heeft als ondernemer een aantal verplichtingen richting de Belastingdienst. Een van deze verplichtingen is het opnemen van uw bedrijfsresultaat in de aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting. De basis hiervoor vindt u terug in uw jaarrekening of in uw jaarcijfers.

Naast de opgave van de bedrijfsresultaten bent u in de meeste gevallen ook verplicht om periodiek een aangifte omzetbelasting in te dienen. En wanneer u personeel in dienst hebt, dan dient u ook de aangifte loonheffingen periodiek in te dienen.

Al deze aangiften kunnen wij zonder meer voor u indienen.

 

Specifieke werkzaamheden

Er kunnen altijd zaken zijn die weinig voorkomen en waarmee u geconfronteerd kan worden. Wij kunnen u hierin begeleiden en van advies dienen. Neemt u in dat geval contact met ons op.